viragKecskemét Hetényegyházi részén épült fel ez a családi ház.Jó berendezhetőség jellemzi, kitünő térkihasználtság.
 

 

 

 

virag Ladánybenei út közelében épült családi ház magas energetikai “A+”-os besorolású. Sarok telek előnyeit kihasználva a főbejárat az egyik, míg a garázs bejárata a másik utcára lett elrendezve. Az “L” alakú alaprajzból adódóan, egy zártabb, szerethető teraszt kaptunk. Az ingatlanon belül a szülői háló és a 2db gyerekszoba jól elkülönül.

 

 

virag Vacsiközben építettük ezt a magas energetikai besorolású “A+”-os családi házat.Jó elrendezésben 4 szoba, gardrób, nappali, konyha+étkező, kamra, előtér, fürdőszoba, wc kapott helyet 98nm-en. Kíváló a tájolása, így a félig fedett “mediterán” jellegű terasz öröm forrása lesz egész évben a családnak.

 

 

virag Dekoratív megjelenésű családi ház Kecskemét Petőfi városi részében található.Elhelyezkedésével, méretével igazi súlypontja ennek a vonzó szeletének Kecskemétnek.

 

 

 

viragKecskemét kertvárosi részén, egy csendes utcában került kivitelezésre ez a földszintes 2 szoba, nappalis, garázsos  családi ház.
Megbízásunk szerint a tervezést és a kulcsrakész kivitelezést végeztük.
A ház tégla szerkezetű, műanyag nyílászárókkal és külső dryvit homlokzatszigeteléssel készült. Alacsony hajlásszögű beton cserép fedésű tetője és a terasz határozza meg a ház külső képét. A nappali-konyha-étkező térből nyílik a két szoba és egy közlekedőből a fürdő, Wc helyiség.

 
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKecskemét belvárosában épült 2012-ben egy kétlakásos “A+”-os alacsony energia igényű társasházunk. A tervek saját ötletek alapján készültek el, cél volt, hogy a belvárosban, kert kapcsolatos, alacsony energia igényű lakásokat építsünk. Célunk megvalósult az egyik közel 100nm-es lakás tulajdonosa elmondta, hogy ezen a télen a melegvíz és fűtés számlája nem volt több 19.000 Ft/hó-nál.

 

 
OLYMPUS DIGITAL CAMERAKecskemét kertvárosában épült ez a “A+”-os családi ház. A jól elrendezett helyiségek mellett egy faelgázosító kazán biztosítja a meleget, a gáz nem lett bekötve, a ház a ZBR pályázaton nyertes volt.

 

 

 

Fénykép0049[1]Lajosmizse kertvárosi részén egy csendes utcában került kivitelezésre ez a földszintes családi ház. Megbízásunk  a tervezésre és kulcsrakész kivitelezésre szólt. Az épület “A+”-os energetikai besorolású lett, a megbízó fiatal pár célja egy fenntartható, élhető, szerethető otthon kialakítása volt. A ház 3 szobás a középpontban a nappali-étkező-konyha található.